Doe mee en koop een lot!

Elk jaar organiseert De Zonnebloem een prachtige loterij. Ook dit jaar weer!

Helaas is het vanwege Corona niet praktisch om langs de deuren te gaan in Presikhaaf om zoveel mogelijk loten te verkopen en daarom doen wij een beroep op onze gasten.

Het is mogelijk online loten a 2 euro per stuk te kopen om onze afdeling Presikhaaf te steunen. Natuurlijk zijn er ook weer mooie prijzen te winnen. Jij doet toch ook mee?

Loten zijn te bestellen via

  1. De online loten verkoop pagina Presikhaaf, waar direct via iDeal betaald kan worden is; https://www.zonnebloem.nl/loten/p/jackiecrince-le-roy
  2. wil niet via online je loten kopen, neem contact op met de afdelings secretaris Jackie Crince Le Roy. 06 48 02 46 24.

De lotenverkoop is belangrijk voor het voortbestaan van de zonnebloem. Vraag aan je familieleden en vrienden of zij ook een lot willen kopen om Presikhaaf te steunen. Reuze bedankt!

 Trekkingsuitslag

Op maandag 12 oktober 2020 vindt de trekking plaats te Breda. De informatie zal op de pagina van de zonnebloem bekent worden gemaakt.

Jackie Crince Le Roy

0648024624
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?