Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Haringparty Centrumknollen

Zonnebloem afdeling

Sponsor actie voor de Zonnebloem afdeling Berghem

CV De Centrumknollen hadden dit jaar als goed doel voor Berghem de Zonnebloem Berghem uitgekozen. Vishandel van Bakel uit Oss heeft 2 vaatjes haring geschonken voor de loterij en en de veiling. Onder leiding van veilingmeester Willem van Kreij en toeziend oog van veel Zonnebloem vrijwilligers, heeft het vaatje Hollansde Nieuwe 600 euro opgebracht. De hoogste bieder was Mado Roelofs van Mado Bikecenter en Perry van Gaal van Zalencentrum De Merx. De totale opbrengst was, samen met de loterij 2200 euro. Het geld is bestemd voor een stamppotbuffet op 25 november voor onze gasten. Het vaatje haring uit de loterij is gewonnen door Van Zandvoort Bandenservice.  Cv De centrumknollen, Vishandel van Bakel, Mado, Perry en alle ondernemers die een lot gekocht hebben HARTELIJK BEDANKT.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Rian Langenhuijzen

0412-405225
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken