Jaarvergadering 2022

img8783jpg

Jaarvergadering 2022

Na 2 jaar weer een jaarvergadering voor de vrijwilligers. Wat was het fijn om elkaar weer te ontmoeten na de corona periode. We zijn begonnen met koffie en gebak voor de vergadering. Na de vergadering een pubquiz, in elkaar gezet door leden van het bestuur. Onder het genot van een drankje en een hapje zijn de vragen enthousiast  opgelost. Team acht wist de meeste goede antwoorden te geven. Voor het naar huis gaan kregen alle vrijwilligers een pot met hartjes mee naar huis en 1 voor hun gasten.

Rian Langenhuijzen

0412-405225
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken