Muziektheater De Gouden Mix

img0044jpg

Muziektheater De Gouden Mix in de Berghplaets.

Vrijdag 19 april een gezellige middag gehad met Muziettheater De Gouden Mix in de Berghplaets. Op deze middag zijn er ook ±65 gasten van de afdelingen Nistelrode en Ravenstein aanwezig. Na binnenkomst om 13.30 uur zijn alle 190 gasten en vrijwilligers voorzien van koffie of thee met een lekkere koek. Van 14.00 uur tot 14.45 een optreden van De Gouden Mix. Daarna tijd voor een borreltje, pilsje, wijntje of een glaasje fris met een lekkere bitterbal en de verkoop van de loten. Om 15.15 uur het vervolg van het muzietheater en er werd volop mee gezongen. Na het optreden de trekking van de loten met veel prijzen veelal gesponsord door de plaatselijke ondernemers. Voordat iedereen huiswaarts keert voor allemaal nog koffie of thee met een lekker brabants worstenbroodje van bakkerij Van Mook. Gontje bedankt alle artiesten voor de mooie theatershow en de vele vrijwilligers en medewerkers van de Berghplaets voor de goede verzorging van onze gasten. Om 17.00 uur is het tijd om de jassen en rollators van de gasten te halen en allemaal weer veilig naar huis. Dit was weer een mooie activiteit in ons 50e jubileumjaar.

Rian Langenhuijzen

0412-405225
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken