Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Zonnebloem naar de Heilige Eik

heikjpg

Op woensdag 15 mei jl. was het zover. Met 34 gasten en 19 vrijwilligers én een huifkar achter de tractor gingen we op weg naar de Heilige Eik in Oirschot. Het weer was schitterend en iedereen had zich

Nadat alle gasten die mee wilden in de huifkar er ook werkelijk inzaten, de rest verdeeld was over enkele autos en die rollators en de rolstoel in de aanhangwagen bij Jan stonden, gingen we op weg. De vrijwilligers die wilden, konden achter de huifkar aan fietsen. Nog best een uitdaging, want er stond een pittig noordoosten windje.

Aangekomen bij de Heilige Eik bleek dat we niet de enigen waren: wat een drukte. De hele kapel was overvol.

Na zo'n 3 kwartier gingen we weer de huifkar in en op weg naar t Kroegske in Spoordonk om daar in de tuin te genieten van koffie of thee en een flinke appelflap. 

Om 16.00 uur werd het weer tijd om naar huis te gaan en werd iedereen teruggebracht bij Prinsenhof.

Mede dankzij het zonnetje, de mooie huifkar (met een zeer vriendelijke bestuurder!!), de moeite die het bestuur heeft gedaan om alles te organiseren en in goede banen te leiden en de vele vrijwilligers werd het een zeer geslaagde middag.

Onze excuses aan de automobilisten op de Oirschotseweg die soms lang achter de huifkar aan moesten rijden, maar ja met de Zonnebloem kom je nog eens ergens.

Maria Maassen

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk