Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

kerststukjes maken

kerststukje-tekeningjpg

met Van Oers accountancie

Op deze regenachtige avond werden onze 57 deelnemers van de zonnebloem thuis opgehaald door 28 medewerkers van  Van Oers accountancy & advies om gezamenlijk kerststukjes te gaan maken bij Intratuin Breda.

We werden ontvangen met koffie en appelgebak en na uitleg door het personeel van Intratuin was het de beurt aan alle deelnemers.

Er werd heel hard gewerkt maar vooral ook veel gelachen.

Op het einde van de avond waren er veel mooie creaties te zien.

Het is een heel gezellige en geslaagde avond geworden waar iedereen enorm van heeft genoten en waarna onze gasten weer veilig thuisgebracht zijn.

Hartelijk dank aan het personeel van:
Van Oers accountancy & advies

 

Jacqueline Breedveld

06-36124920
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk