Foodguerilla op stek terrein

Koffiedrinken en gezellig bijkletsen
Ondanks het warme weer was ook dit weer een geslaagde middag. Op het terras was voldoende schaduw en onze gasten werden ontvangen met kannen heerlijk koel water. De appeltaart bij de koffie/thee was voortreffelijk. De eigenaresse Babbe Hengeveld heeft in een kort toespraakje uitgelegd hoe STEK en met name het restaurant is ontstaan en opgebouwd. Foodguerilla, een restaurant wat staat voor duurzaamheid en (het liefst) biologische voeding. Zij zochten naar een oplossing om voedselverspilling in onze maatschappij tegen te gaan. Het hergebruiken van diverse materialen heeft de voorkeur. Deze locatie op 'STEK' is vrijwel geheel opgebouwd uit gebruikte en gerecycelde materialen. Mevrouw Kokke heeft heel de middag zitten glunderen, haar zoon is mede-eigenaar van de Foodguerilla. Onze gasten hebben verder lekker zitten kletsen en konden zo de hitte even vergeten.
Toch weer een heerlijke middag maar wel erg warm, 33o in de schaduw.