Sinterklaasfeest 

sinterklaasbootjpeg

in het Belcrumhuis

Op 29 november hebben we het sinterklaasfeest georganiseerd voor onze gasten van de zonnebloem.
De opkomst was groot, 52 gasten, daar hebben onze 9 vrijwilligers de handen vol aan gehad om ze te verwennen. Cadeautjes inpakken, zaal versieren, hapjes maken door onze vaste kok, en zorgen dat de gasten niets tekort kwamen met de koffie, pepernoten en de drankjes en hapjes in de pauzes.
Sinterklaas had deze keer een geweldige Piet gestuurd , die was in een goede stemming en dat wist ze over te brengen op onze gasten. Als verrassing had ze een Cadeau-quiz gemaakt van 3 ronden met top vragen. Makkelijke en moeilijke vragen maar er werd veel mee gelachen. De grijze hersencellen en lachspieren hebben weer overuren gemaakt.
De tafel die gewonnen had mocht als eerste cadeautjes uitzoeken en zo verder totdat iedereen voorzien was. Daarna was het gezamenlijk uitpakken en kwam er een eind aan een heel gezellige middag. De blije gezichten en alle dankjewel’s bij het naar huis gaan geven ons weer veel energie voor onze volgende activiteit met Kerstmis. Ook onze gasten die niet konden komen krijgen nog een speculaaspop thuis.
Het was weer fijn om met onze 52 gasten het sinterklaasfeest te vieren.

Lia Heus

076-8881630
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk