Lunch bij de Poelewei

Op woensdag 28 juli heeft de Zonnebloem afdeling Heusdenhout/Brabantpark sinds lange tijd weer een activiteit mogen organiseren met onze vrijwilligers vóór onze deelnemers.

Met totaal 27 deelnemers en 6 vrijwilligers hebben we in wijkcentrum De Poelewei, Brabantpark genoten van een heerlijke ochtend/middag.
Aan grote tafels hebben we heerlijk geluncht, er waren diverse verse broodjes met veel keuze aan beleg zoals makreel salade, jam, kaas, vlees salade, worst en hagelslag. Ook het krentenbrood was voor veel deelnemers een welkome lekkernij.
We hebben gezellig met elkaar kunnen kletsen, er werden herinneringen opgehaald, gelachen en er werden zelfs nieuwe vriendschappen gesloten en telefoonnummers uitgewisseld!
Na de lunch hebben we een quiz gespeeld en nog lekker nagenoten van de dag.

De volgende activiteiten staan gepland op woensdag 15 september, 10 november en 15 december. We hopen dan weer veel deelnemers te mogen ontvangen en een leuke middag te beleven met elkaar.
Wij kijken er nu alweer naar uit!

Mocht je interesse hebben om je als deelnemer of vrijwilliger aan te melden dan kan je gebruik maken van het aanmeld formulier op de website; https://www.zonnebloem.nl/breda-oost

De Zonnebloem

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk