Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pracht en Prul

pracht-en-prul-38a0f874-b9e4-4afa-a2fc-39b8e4cdac3e

15 maart 2022 van 10:00 - 10:00 uur

We mogen weer bij elkaar komen. Daar zijn wij heel erg blij om.

Aan de gasten,

We mogen weer bij elkaar komen. Daar zijn wij heel erg blij om.

Daarom nodigen we u van harte uit voor een gezellige ochtend op

dinsdag 15 maart om 10.00 uur in het verenigingsgebouw van Excelsior, Kersenakker 33, Cothen

We hebben Peter en Tineke Schipper uitgenodigd om een interessante morgen te verzorgen over ‘Pracht of Prul’

Hoe is kunst of kitsch te herkennen? We gaan aan de hand van dia’s samen op zoek naar de grenzen tussen kunst, antiek en kitsch. Wat stond er vroeger bij de mensen thuis? Veel voorwerpen noemen we nu antiek. Aan de hand van thema’s zoeken we de wortels van ons huisraad: van kist tot kast, van stoel tot bank.

Na de pauze volgt het spannendste gedeelte: wat brengt u als gast mee?

Er zal worden bekeken hoe oud het is en of het wat waard is. Altijd spannend om te horen: is het pracht of prul? Dus neem zeker iets mee om te laten bekijken!

U bent van harte welkom op 15 maart, met of zonder voorwerp!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?