Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koffie-ochtend in het Muziekgebouw van Excelsior

koffie-ochtend-in-het-muziekgebouw-van-excelsior-ebe19027-6627-4d8c-80b5-5510332bdbcc

13 oktober 2022 van 10:00 - 10:00 uur

ONS HART: werking, problemen en oplossingen door prof.dr. Rob Heethaar

Rob Heethaar, wonende in Cothen, heeft een lange wetenschappelijke staat van dienst en kan ons op boeiende wijze vertellen over de werking van het hart en de stoornissen van het hart.  Op de achterkant van deze uitnodiging vindt u een korte samenvatting van zijn lezing. Het belooft een bijzonder interessante presentatie te worden waarna er uiteraard ruimte is voor vragen.

Rob vraagt geen honorarium voor zijn lezing maar een bijdrage voor onderzoek naar het zeldzame Angelman syndroom stelt hij zeer op prijs. Rob is voorzitter van het bestuur van de vereniging Angelman Syndroom Nederland en zal het syndroom tevens toelichten.

Wij vragen daarom een bijdrage van € 5,00 die grotendeels ten goede komt aan dit onderzoek.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?