Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Zonnebloem afdelingsnieuws

4 januari 2018 vanaf 10:00 uur

Vanwege ons 35-jarig bestaan van onze vereniging gaan we het Nieuwe Jaar extra feestelijk inluiden met muziek en een borrel.

Onder het genot van een kop koffie met wat lekkers kunt u elkaar nieuwjaar wensen, een kaartje leggen of een ander spel doen. En natuurlijk klinken we met een glaasje op het nieuwe jaar. Bovendien zal deze ochtend ook muzikaal worden opgeluisterd door de Cothense zangeres Elsa de Man. Dat geeft de ochtend een extra feestelijk tintje en dat mag want de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek bestaat dit jaar 35 jaar! Zij zal met name Nederlandstalig repertoire ten gehore brengen.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?