Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Uitje naar Terschuur

uitje-naar-terschuur-f4c39699-7db5-4163-a548-02babbb5a18e

10 april 2018 van 10:00 - 10:00 uur

10 april reizen we af naar Terschuur om het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum te bezoeken inclusief een lunch.

 

We gaan heerlijk terug in de tijd. Ervaar het zelf en laat u meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek komt u ogen tekort!

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?