Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cees de Kruyff enThom van Dam nemen u mee op reis

cees-de-kruyff-enthom-van-dam-nemen-u-mee-op-reis-6320050c-7d35-43c6-ad62-1721710e8038

9 oktober 2018 van 10:00 - 10:00 uur

Cees de Kruyff en Thom van Dam willen u deze keer graag mee op reis nemen naar Gambia en China.

 Ze zullen verslag doen van hun project in deze landen, het bouwen van enkele huizen.  Zij zullen u de start van de bouw  en de voortgang laten zien.

Dinsdag 9 oktober, muziekcentrum Kersenakker 33, Cothen Aanvang 10.00 uur

Aan de hand van foto’s zullen zij ongetwijfeld weer boeiend vertellen over hun belevenissen. We nodigen u daarom ook van harte uit om deze ochtend bij te wonen.

Ongetwijfeld is uw nieuwsgierigheid geprikkeld om de verhalen van Cees en Thom te horen.  Na afloop kunt u een donatie doen in de bus. De opbrengst gaat naar een door Cees en Thom bestemd doel.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?