Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloem nieuwjaarsochtend

zonnebloem-nieuwjaarsochtend-61e343c8-5a81-43f5-9b60-e704fa24fbff

15 januari 2019 van 10:00 - 10:00 uur

Onder het genot van een kop koffie met wat lekkers kunt u elkaar gelukkig nieuwjaar wensen. En natuurlijk klinken we met een glaasje op het nieuwe jaar.

nieuwjaar wensen. En natuurlijk klinken we met een glaasje op het nieuwe jaar. Bovendien zal deze ochtend de film van ons jubileumfeest  van 1 september, die gemaakt is door Jan Werkhoven, vertoond worden. Kortom, het belooft een gezellige en interessante ochtend te worden.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?