Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kersen eten

kersen-eten-574cc51e-e6bf-4a32-9bd6-380ce5ad45a0

18 juli 2019 van 10:00 - 10:00 uur

Jaarlijks evenement: Kersen eten bij Vernooij in Cothen samen met Zonnebloem Werkhoven.

Het jaarlijkse kersenfeest

wordt verschoven naar

donderdag 18 juli om 10 uur

i.v.m. de voorspelde hittegolf (35oC)

 

 

Traditiegetrouw gaan we weer samen met de Zonnebloemgasten uit

Werkhoven

KERSEN ETEN BIJ DE FAMILIE VERNOOY

     (Groenewoudseweg 18, Cothen)

OP DINSDAG 25 JUNI OM 10 UUR

We nodigen u van harte uit voor dit kersenfeest. Het belooft een fantastische ochtend te worden. Natuurlijk zullen we van de kersen smullen, maar ook koffie met wat lekkers en een drankje zullen niet ontbreken. Afgesloten wordt met broodjes en heerlijke soep die als vanouds gemaakt wordt door Bert Zumbrink. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u ook nog een zakje kersen mee naar huis. De kosten zijn 10 euro.

Voor het eerst zal deze ochtend muzikaal worden opgeluisterd met accordeonspel van Rika van der Geer!

 

 

 

 

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?