Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionaal 70 jaar Zonnebloem

regionaal-70-jaar-zonnebloem-b76a8bab-76fc-4e9d-9a4d-27ee65ec9998

31 oktober 2019 van 12:00 - 17:00 uur

De Nationale Zonnebloem bestaat dit jaar 70 jaar! Dit wordt in onze regio gevierd met een spetterende theatervoorstelling!

De Nationale Zonnebloem bestaat dit jaar 70 jaar! Dit wordt in onze regio gevierd met een spetterende theatervoorstelling over

Annie M. G. Schmidt in het theater De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort

op donderdagmiddag 31 oktober.

. Het programma:

  • 13.15 uur: ontvangst met een drankje en een hapje
  • 14.00 uur: aanvang voorstelling over Annie M. G Schmidt
  • 14.45 uur: pauze met een drankje en een hapje
  • 15.15 uur: vervolg voorstelling
  • 16.00 einde voorstelling

We vertrekken 12.00 uur vanaf het WoZoCo en zijn rond 17.30 uur weer terug in Cothen.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?