Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnedag

zonnedag-5bff2d18-47ba-40ce-b7b4-3fa1b4cba6ba

7 september 2019 van 13:30 - 17:00 uur

Het thema voor deze dag is "Geen zee te hoog" Het serieuze gedeelte van deze middag zal dan ook staan in het teken van dit thema.

Vervolgens gaan we met elkaar genieten van een optreden van het Shantykoor “De Driemasters” uit Driebergen, een mannenkoor met 54 leden. Ze zingen Nederlandse liederen die over de zee, water en het zeemansleven gaan. Ook Engelse en Duitse zeemansliederen staan op het repertoire. Dus geheel in het thema van deze dag.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers en vervolgens een drankje met hapjes zal het ongetwijfeld een inspirerende en gezellige middag worden.

Tevens krijgen alle zieken in Cothen en Langbroek een bloemetje/opkikkertje in het kader van de Nationale Ziekendag van zondag 8 september.

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?