Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelvoorstelling Toneelclub BeZeT

toneelvoorstelling-toneelclub-bezet-7bcdedc9-53a5-4eff-b5e1-70ee0eaa2c4d

30 januari 2020 van 13:30 - 13:30 uur

Naar Werkhoven

Aan de gasten,

Toneelgroep BeZet uit Werkhoven geeft deze maand weer haar jaarlijkse toneelvoorstelling met de titel:

“Maar wie is de vader?”

Wij geven gasten graag de gelegenheid deze voorstelling bij te wonen en wel op

 

donderdag 30 januari om 13.30 uur in de Kersepit te Werkhoven

 

 U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en in de pauze krijgt u een drankje.

Voor vervoer wordt gezorgd en u hoort tijdig hoe laat we vertrekken, dat zal rond 12.30 uur zijn. We vragen een bijdrage van € 7,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?