Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum Plusbus

museum-plusbus-53d8a810-0dc8-4c96-ad93-0526b0f205bd

10 februari 2020 van 09:15 - 09:15 uur

Naar de Hermitage in Amsterdam

Wij behoren wederom tot de gelukkigen om met  de Museum Plus Bus op stap te gaan. Een bijzonder leuk initiatief voor ouderen in Nederland, mogelijk gemaakt door de BankGiroLoterij. Deze bus rijdt elke dag een groep senioren naar één van de veertien deelnemende musea. Rolstoelen en rollators kunnen mee in de bus. We gaan dit keer op

naar Hermitage Amsterdam.

Hermitage Amsterdam is een museum waar verschillende kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Momenteel zijn o.a. de tentoonstellingen “Juwelen! Schitteren aan het Russische hof” en “ Groepsportretten van de 17e eeuw” te zien.

 

Vertrek vanaf het WoZoCo om 9.15 uur en we zijn rond 16.30 uur weer in Cothen.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?