Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

nieuw bestuur

Zonnebloem afdelingsnieuws

Er zijn drie nieuwe bestuursleden.

Op donderdagavond 25 februari hield het bestuur van de Zonnebloem afd.Cothen/Langbroek met haar vrijwilligers de jaarvergadering in het parochiezaaltje te Cothen.

Met 35 vrijwilligers was de opkomst erg groot.

Na de jaarverslagen van de penningmeester, de activiteiten, hoofd bezoekwerk en de secretaresse kwam het agendapunt van de bestuursvergadering ter sprake.

Maar liefs 3 bestuursleden gingen het bestuur verlaten nl. Riet de Gier( wegens ziekte afwezig), secretaresse, Truus van Hengstum, secretaresse en activiteiten en Tiny van Riet, penningmeester.

Daar geen tegenkandidaten zich hadden gemeld werden de voorgedragen bestuursleden met algemene stemmen gekozen nl. Coby van Bentum, secretaresse, Elly Vernooij, penningmeester en Trudy Zomer, de activiteiten.

Door de voorzitter werd gememoreerd wat de oud bestuursleden voor vootreffelijk werk hebben verricht voor de vereniging. Zij werden onder luid applaus bedankt en kregen naast de bloemen ook nog een mooi gevulde mand met streekprodukten.

Nadat alle agendapunten in behandeling waren genomen werd de film gedraaid van het vrijwilligersuitje. Hierop was te zien hoe iedereen tijdens de lach-workshop voor gekke capriolen uithaalden onder leiding van de lachdocent.

Onder het genot van een borrel en een hapje kon men daarna uitgebreid napraten over het afgelopen jaar.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?