Schenkerij De Boomgaard in Benthuizen

schenkerij-de-boomgaard-in-benthuizen-601d6261-3fa7-45df-86ce-131bd202202a

10 augustus 2022 van 13:00 - 17:00 uur

Een leuke onderbreking in de zomer

Om de zomer te onderbreken hebben wij weer een activiteit georganiseerd. Met dank aan de Lions die geheel vrijwillig onze gasten willen vervoeren kunnen wij op woensdag 10 augustus 2022 naar Schenkerij de Boomgaard in Benthuizen. Dit is een unieke locatie tussen fruitbomen in het recreatiegebied het Bentwoud. Tussen 13.00 uur en 13.30 uur wordt u thuis opgehaald door één van de Lions. Bij de Boomgaard kunt u de landwinkel bezoeken waar allerlei streekproducten verkocht worden (fruit, sap, kaas e.d.). Vanaf 14.30 uur is er een plekje gereserveerd voor een kopje koffie/thee met iets lekkers en is er tijd om even bij te kletsen. De liefhebbers kunnen daarna nog een lekker glaasje vers sap of 2e kop koffie/thee nemen. Als iedereen uitgekletst is zult u tussen 16.15 en 17.00 uur weer thuis gebracht zijn. De kosten zijn €8,50, dit is exclusief wat u zelf koopt in de landwinkel. Helaas zijn de auto’s van de Lions niet toegankelijk voor rolstoelen en ook het aantal rollators is beperkt per auto. Uiteraard mogen degenen met rolstoel ook op eigen gelegenheid komen! Geef dit alstublieft aan bij de aanmelding.

Hens Wolf

071-5893209
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk