Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Schenkerij De Boomgaard in Benthuizen

schenkerij-de-boomgaard-in-benthuizen-601d6261-3fa7-45df-86ce-131bd202202a

10 augustus 2022 van 13:00 - 17:00 uur

Een leuke onderbreking in de zomer

Om de zomer te onderbreken hebben wij weer een activiteit georganiseerd. Met dank aan de Lions die geheel vrijwillig onze gasten willen vervoeren kunnen wij op woensdag 10 augustus 2022 naar Schenkerij de Boomgaard in Benthuizen. Dit is een unieke locatie tussen fruitbomen in het recreatiegebied het Bentwoud. Tussen 13.00 uur en 13.30 uur wordt u thuis opgehaald door één van de Lions. Bij de Boomgaard kunt u de landwinkel bezoeken waar allerlei streekproducten verkocht worden (fruit, sap, kaas e.d.). Vanaf 14.30 uur is er een plekje gereserveerd voor een kopje koffie/thee met iets lekkers en is er tijd om even bij te kletsen. De liefhebbers kunnen daarna nog een lekker glaasje vers sap of 2e kop koffie/thee nemen. Als iedereen uitgekletst is zult u tussen 16.15 en 17.00 uur weer thuis gebracht zijn. De kosten zijn €8,50, dit is exclusief wat u zelf koopt in de landwinkel. Helaas zijn de auto’s van de Lions niet toegankelijk voor rolstoelen en ook het aantal rollators is beperkt per auto. Uiteraard mogen degenen met rolstoel ook op eigen gelegenheid komen! Geef dit alstublieft aan bij de aanmelding.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hens Wolf

071-5893209
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk