Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bloemschikken

bloemschikken-beadc213-c9a7-4df9-8db8-e357615e29c4

20 maart 2018 van 13:30 - 16:00 uur

Als de lente begint en de Paasdagen er aankomen gaan we een vrolijk bloemstukje maken met de afdeling Segbroek.

We gaan  bloemstukje maken en halen hiermee  vlak voor Pasen, de lente al een beetje in huis.

Annelies en Gonny , met assistentie van Nelly zullen u begeleiden met het maken van een vrolijk lentestukje.
We starten met een kopje koffie of thee, en dan gaan we aan de slag.
Materialen zijn ter plaatse aanwezig. Wij zorgen voor de nodige hulp zodat u
met een mooi bloemstukje naar huis gaat.

Plaats: A.T.V. Nut en Genoegen ,
Meppelweg 882, 2544 BW Den Haag
Tijd: 13:30 uur tot 16:00 uur

Kosten: € 12,50 , incl materiaal en één consumptie. Wilt u meer gebruiken, dan is dat  voor eigen rekening.

Ook de vrijwilligers mogen zich inschrijven om een bloemstukje te maken.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals