Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan het Cobra Museum voor moderne kunst

bezoek-aan-het-cobra-museum-voor-moderne-kunst-3cfa57be-425e-4adf-bfd0-c30ec12f3560

26 juni 2018 van 09:00 - 15:00 uur

Op uitnodiging van de Museum Plusbus gaat de afdeling Segbroek naar Amstelveen voor een bezoek aan het Cobramuseum.

Met de Museum Plusbus reizen we naar het Cobra Museum te Amstelveen. 
We worden ontvangen met kofie of thee. Vervolgens krijgen we een rondleiding door het Museum. U kunt een eenvoudige lunch gebruiken in het museumrestaurant. Daarna is er gelegenheid om op eigen gelegenheid nog wat te bekijken of de museumshop te bezoeken. De Museum Plus Bus  brengt ons weer terug naar ons opstap plaats in DenHaag waarna u met de taxibusjes neer huis wordt gebracht.

Kosten: U betaalt alleen voor de lunch . € 10.- ( soep, belegd broodje en drinken)

Rondleiding:
Rolstoel gebruikers worden in hun  rolstoel rondgereden. Mensen die een rollator hebben kunnen tijdens de uitleg op de rollator zitten. loopt u met een stok: er zijn overal bankjes waarop u kunt gaan zitten om te luisteren.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals