Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan het Cobra Museum voor moderne kunst

bezoek-aan-het-cobra-museum-voor-moderne-kunst-3cfa57be-425e-4adf-bfd0-c30ec12f3560

26 juni 2018 van 09:00 - 15:00 uur

Op uitnodiging van de Museum Plusbus gaat de afdeling Segbroek naar Amstelveen voor een bezoek aan het Cobramuseum.

Met de Museum Plusbus reizen we naar het Cobra Museum te Amstelveen. 
We worden ontvangen met kofie of thee. Vervolgens krijgen we een rondleiding door het Museum. U kunt een eenvoudige lunch gebruiken in het museumrestaurant. Daarna is er gelegenheid om op eigen gelegenheid nog wat te bekijken of de museumshop te bezoeken. De Museum Plus Bus  brengt ons weer terug naar ons opstap plaats in DenHaag waarna u met de taxibusjes neer huis wordt gebracht.

Kosten: U betaalt alleen voor de lunch . € 10.- ( soep, belegd broodje en drinken)

Rondleiding:
Rolstoel gebruikers worden in hun  rolstoel rondgereden. Mensen die een rollator hebben kunnen tijdens de uitleg op de rollator zitten. loopt u met een stok: er zijn overal bankjes waarop u kunt gaan zitten om te luisteren.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals