Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloem Den Haag zet vrijwilligers in zonnetje

Voorzitter Henk Eleveld van Zonnebloem Den Haag overhandigde woensdag 30 mei aan zestien vrijwilligers van de afdeling Escamp een speldje en oorkonde voor vele jaren van trouwe dienst.

Ze kregen het speldje voor 10, 25 en 40 jaar vrijwilligerswerk voor Zonnebloem. Dit gebeurde in ’t Oude Gemaal aan de Loevesteinlaan. De vrijwilligers bezoeken ouderen thuis, organiseren activiteiten en gaan mee op de Zonnebloemvakanties. Eleveld in zijn dankwoord: “Compliment voor jullie inzet. Jullie bieden wat onze deelnemers vragen.” De overhandiging vond plaats tijdens een informele bijeenkomst waar de aanwezigen werden getrakteerd op koffie met gebak en een drankje.

Gouden speld
An Kellner kreeg uit handen van Eleveld de gouden speld voor 40 jaar vrijwilligerswerk. Zij heeft meegedraaid in besturen van Zonnebloem Den Haag, ging meer dan 30 keer mee op Zonnebloemvakanties en coördineerde activiteiten in de wijken Morgenstond en Leyenburg (stadsdeel Escamp). Ze is er erg nuchter om: “Het is gewoon heel leuk om te doen. Je krijgt veel waardering terug van de mensen als je bijvoorbeeld uit wandelen gaat of een reisje organiseert naar de Keukenhof. Dat vind ik veel belangrijker dan het krijgen van een speldje. Je doet het voor de mensen. Zolang het kan, ga ik er mee door.”

Na afloop gingen alle gedecoreerden die aanwezig waren op de foto!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals