Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Den Haag zet vrijwilligers in zonnetje

Voorzitter Henk Eleveld van Zonnebloem Den Haag overhandigde woensdag 30 mei aan zestien vrijwilligers van de afdeling Escamp een speldje en oorkonde voor vele jaren van trouwe dienst.

Ze kregen het speldje voor 10, 25 en 40 jaar vrijwilligerswerk voor Zonnebloem. Dit gebeurde in ’t Oude Gemaal aan de Loevesteinlaan. De vrijwilligers bezoeken ouderen thuis, organiseren activiteiten en gaan mee op de Zonnebloemvakanties. Eleveld in zijn dankwoord: “Compliment voor jullie inzet. Jullie bieden wat onze deelnemers vragen.” De overhandiging vond plaats tijdens een informele bijeenkomst waar de aanwezigen werden getrakteerd op koffie met gebak en een drankje.

Gouden speld
An Kellner kreeg uit handen van Eleveld de gouden speld voor 40 jaar vrijwilligerswerk. Zij heeft meegedraaid in besturen van Zonnebloem Den Haag, ging meer dan 30 keer mee op Zonnebloemvakanties en coördineerde activiteiten in de wijken Morgenstond en Leyenburg (stadsdeel Escamp). Ze is er erg nuchter om: “Het is gewoon heel leuk om te doen. Je krijgt veel waardering terug van de mensen als je bijvoorbeeld uit wandelen gaat of een reisje organiseert naar de Keukenhof. Dat vind ik veel belangrijker dan het krijgen van een speldje. Je doet het voor de mensen. Zolang het kan, ga ik er mee door.”

Na afloop gingen alle gedecoreerden die aanwezig waren op de foto!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals