Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

‘Goed team’ neemt afscheid met gouden speld

Lidy van Rhoon en Lisette Sanderink namen vrijdag 15 juni afscheid van Zonnebloem Den Haag.

Lidy van Rhoon is al 28 jaar activiteitencoördinator, begeleider bij vakanties en lid van het bestuur van Zonnebloem Hofkwartier. Lisette Sanderink is sinds 1982 lid en vrijwilliger in het Hofkwartier. Zij heeft functies vervuld als regiovoorzitter, bestuurslid Hofkwartier en de laatste 5 -10 jaar als 2e activiteitencoördinator.

Lovende woorden
Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in restaurant Parkoers in het Zuiderpark waren er lovende woorden voor Lidy en Lisette van bestuursleden Marc Gofferjé en Coenraad Vrouwenvelder. In een dankwoord omschreven Lidy en Lisette hun samenwerking als een “goed team”. Bij dit team horen ook zeker de echtgenoten, omdat die vaak fungeerden als taxichauffeur.

Lidy noemt het vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem heel intensief. “Het kost veel tijd en als je een taxibus hebt gereserveerd is het altijd spannend of die op tijd komt. Daarom houd ik altijd contact met de contactpersoon van de taxibus.” Lisette heeft het werk in de wijk langzaam zien groeien. “Gelukkig is het nu voor alle gezindten. Dat was in de begintijd niet zo. Ik heb altijd genoten van het werk.”

Nog geen opvolging
Ze vinden het nu tijd worden dat anderen het stokje overnemen. Lidy en Lisette zijn inmiddels de 70 gepasseerd en voelen de zwaarte van de functie steeds meer. Een jaar geleden hebben ze dan ook aangegeven te willen stoppen. Helaas is er nog geen opvolging. Toch zijn ze niet op hun besluit teruggekomen. “Anders zitten we hier op ons 80e nog”, grapt Lisette. Ze blijven overigens bezoekwerk in de wijk doen.

Uit waardering voor jarenlange verdiensten reikte voorzitter Gofferjé aan het tweetal een gouden spel uit. Verder kregen Lidy en Lisette van de aanwezigen vele complimenten en dankkaarten!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals