Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Eerste activiteit Zonnebloem Scheveningen

Op 13 juni kwamen vrijwilligers en deelnemers van Zonnebloem Scheveningen voor een eerste activiteit in 2018 bij elkaar.

Dit was de eerste activiteit sinds het vertrek van het bestuur. Een aantal vrijwilligers nam het initiatief om een gezellige middag te organiseren voor oudere Scheveningers. Het was prachtig weer en op een gezellig zonnig terras kwamen de verhalen los. Zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben genoten van deze gezellige middag.

Met elkaar hebben de vrijwilligers plannen gemaakt voor een volgende activiteit. Op 9 augustus is er een wandeling over de boulevard en wordt er een visje gegeten.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals