Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Feestelijke afsluiting Maatjesproject

Donderdag 21 juni was de feestelijke afsluiting van het Maatjesproject dat Zonnebloem Den Haag in samenwerking met de Haagse Hogeschool het afgelopen half jaar ontwikkelde.

Achttien eerste jaars verpleegkundestudenten bezochten deelnemers thuis. Alle deelnemers zijn zeer tevreden over dit project. “Het was heel gezellig”, aldus een van hen. Studenten en deelnemers kwamen samen in de Haagse Hogeschool bijeen voor een gezellige afsluiting en rondleiding door de school.

 

 

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals