Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Geslaagde Kerstviering in Kalhuis Scheveningen

Gasten van de Zonnebloem en vrijwilligers hebben zaterdag 15 december een geslaagde Kerstviering meegemaakt in het Kalhuis in Scheveningen.

 

Er waren hapjes, drankjes en samenzang met het zangkoor Faria. Volgens Carla de Ruyter, districtshoofd van Zonnebloem in Noord- en Zuid-Holland, ontstond er een leuke interactie tussen het koor, gasten en vrijwilligers. “De mooie Kerstliederen ontroerden de gasten, sommige werden echt emotioneel. Ik vond dat heel mooi om te zien.” Zonnebloem Scheveningen is zeker van plan vaker dit soort bijeenkomsten te houden. Tijdens de bijeenkomst waren ook twee belangstellende toekomstige bestuurders op uitnodiging aanwezig. 

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals