Steun de Zonnebloem met de Rabo!

Steun de afdeling Dieren van de Zonnebloem met Rabo ClubSupport.

                                                                             

Afdeling Dieren e.o.

Steun de Nat. Ver. De Zonnebloem, afdeling Dieren met Rabo ClubSupport

Wanneer iemand een lichamelijke beperking heeft, ziet zijn wereld er vaak anders uit. De deur uit gaan is minder vanzelfsprekend. Uit onderzoek blijkt dat 60 procent van de mensen met een lichamelijke beperking vaker thuis blijft dan hen lief is. Nat. Ver. De Zonnebloem, afdeling Dieren zet zich daarom in voor dorpsgenoten met een lichamelijke beperking. 20 enthousiaste en bevlogen vrijwilligers zijn actief in Dieren. Zij maken het verschil in het leven van mensen met een lichamelijke beperking. Dat gebeurt via bezoeken aan huis. Ook organiseert de afdeling dagjes uit.

Steun
Leden van de Rabobank kunnen helpen bij het Zonnebloemwerk. Als zij Zonnebloem, afdeling Dieren  financieel willen steunen, kunnen zij (ook) dit jaar deelnemen aan Rabo ClubSupport van Rabobank regio Arnhem en Omstreken. Dankzij de steun van Rabobankleden kunnen veel mensen met een lichamelijke beperking genieten van het Zonnebloemwerk. 

Lidmaatschap

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden

  1. Inloggen op Rabobank website of app
  2. Registreer je via “Zelf regelen” / Lidmaatschap
    Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Stemmen

Zodra je lid bent kun je vanaf 5 oktober tot en met zondag 25 oktober stemmen op de Nat. Ver. De Zonnebloem, afdeling Dieren.

  1. Inloggen op Rabobank website of app.
  2. Ga via ''zelf regelen" naar "ontdek "je lidmaatschap"
  3. Club Support
  4. Kies minimaal 3 verenigingen om op te stemmen
  5. Je kunt 5 stemmen uitbrengen
  6. Maximaal 2 stemmen op een vereniging   

Koos de Ruijter (secretaris Zonnebloem, afdeling Dieren),

tel. 06-30401424

Of mail: ruijter136@gmail.com

Koos de Ruijter

06-30401424
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk