Zonnebloem kleinschalige vakantie

Meld je aan voor 2024

In een kleine groep op vakantie

flexibiliteit en vrijheid staan centraal

Even ertussenuit. Daar hebben we allemaal weleens behoefte aan, maar in sommige gevallen vraagt een lichamelijke beperking om extra zorg en begeleiding. Om toch een mooie reis mogelijk te maken, organiseert de Zonnebloem kleinschalige vakanties door heel Nederland.

Zorgeloze vakantie in kleine groepjes

De Zonnebloem organiseert vakanties speciaal voor mensen die een extra zorgvraag hebben. Om deze zorg te kunnen bieden zullen de vakanties in kleine groepen plaatsvinden.

  • Flexibiliteit en vrijheid staan centraal
  • Professionele zorg  
  • Individueel of met partner, vriend(in) of familielid
Natuur en wellness bij De Vrije Vogel

Bij deze wellness- en natuurreis staat ontspanning en genieten voorop. In het Friese Elsloo ligt De Vrije Vogel, een voormalig boerderij met B&B-hotel. Nadat je in de natuur bent geweest, kun je genieten van de sauna, jacuzzi en het zwembad.

Lees meer
Op vakantie bij De Pastorie

Een uniek verblijf in ‘De Pastorie’, de voormalige woning van meneer pastoor recht tegenover de kerk. Het dorpje Lage Mierde in de Brabantse Kempen heet je van harte welkom. Aan natuur geen gebrek; bossen, heide en vennen worden afgewisseld met akkers en weiden.

Lees meer
It Sailhûs in Elahuizen
Op vakantie bij It Sailhûs

Komt er een lach op je gezicht als je denkt aan buiten zijn en een beetje uitdaging, dan is dit iets voor jou! Vanuit It Sailhûs ontdek je de Friese meren en het IJsselmeer met de catamaran Beatrix. Dit schip is helemaal aangepast en klaar voor een nieuw avontuur met jou.

Lees meer
Op vakantie bij Tesselhuus

Wegdromen bij een vakantie op een eiland of gewoon gaan. Dat kan en wel op het grootste Waddeneiland Texel. In de gezellige badplaats de Koog ligt het Tesselhuus. Een goed aangepast vakantiehuis op een perfecte locatie.

Lees meer
Op vakantie bij Avavieren

Graag laten we je genieten in de zorgbungalows van Stichting Avavieren, een ideaal aangepast vakantieverblijf. Wat het helemaal perfect maakt, is de ligging op steenworp afstand van het strand van ’s-Gravenzande. Uitwaaien gegarandeerd.

Lees meer
Op vakantie bij De Koekoeksklok

Een goed aangepaste groepsaccommodatie, in het hart van Drenthe én in de natuur aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, dat is De Koekoeksklok.

Lees meer
Op vakantie bij Parc Spelderholt

Parc Spelderholt is een fijn, aangepast hotel met een heerlijk verwarmd, toegankelijk zwembad. Buiten is het prima toeven op het terras of ga lekker wandelen rondom het hotel.

Lees meer
Op vakantie bij De Egmonden

Goed aangepast en van alle gemakken voorzien: appartementencomplex De Egmonden. Aan de duinrand van Egmond aan Zee: met strand, winkeltjes en gezellige restaurants. Alles voor een heerlijk weekend of midweek weg.

Lees meer
Met de Zonnebloem naar de Markthal
Vakantieschema 2024

In dit compacte overzicht vind je alle reizen van de Zonnebloem op een rij. Zo weet je precies wanneer welke vakantie plaatsvindt.

Help mee als vrijwilliger

De Zonnebloem organiseert kleinschalige vakanties door heel Nederland speciaal voor mensen die een extra zorgvraag hebben. Dat kunnen we alleen doen met de hulp van vrijwilligers. Ben jij verpleegkundige, verzorgende of helpende en wil je ook een mooie vakantie mogelijk maken? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Lees meer