Beloning inzet vrijwilligers Zonnebloem Doorn

Vier vrijwilligsters van de afdeling Doorn hebben een insigne gekregen met een certificaat en een bloemetje om hen te bedanken voor de jarenlange inzet als vrijwilliger voor de Zonnebloem.

Tijdens de laatste vrijwilligersvergadering van de Zonnebloem afdeling Doorn zijn enkele vrijwilligers beloond met een speciale Zonnebloem-insigne. Voorzitter Rene Satijn bedankte de dames met een certificaat en een bloemetje voor hun jarenlange inzet. Bestuurslid Betty Engelhard gaf aan dat zij de 'mooiste klus' heeft, ondanks de vele uurtjes die erin gaan zitten. Vooral het persoonlijke contact met de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem zorgt ervoor dat zij dit niet wil missen. Het is dankbaar werk om te zien dat je met een bezoekje of het organiseren van een gezellig uitje mensen blij kunt maken. Mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk of gast willen worden bij de Zonnebloem, kunnen telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 0343-414650.

Renske Seldenrijk

0653446032
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?