Welverdiend speldje voor 42 jaar

Tiny van Rijswijk is zowel qua leeftijd als qua medewerkster onze oudste vrijwilliger.

42 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem

 

Mevrouw Tiny van Rijswijk heeft door burgemeester Frits Naafs een welverdiend speldje gekregen. Ook kreeg zij een oorkonde en werd zij erelid gemaakt van onze afdeling. En ze werd nog toegesproken door Greta die haar al heel wat jaren kent. Met haar 94 jaar is zij tot voor kort nog als vrijwilligster actief geweest. Zij is een voorbeeld voor alle vrijwilligers van de Zonnebloem. En heeft bijna alle functies binnen de organisatie vervuld, met heel veel plezier en enthousiasme. Tiny nam zelf ook even de microfoon en benadrukte dat ze dat nooit alleen heeft gedaan, maar dat de kracht zit in het SAMEN doen… Om dat samen te kunnen doen zoeken wij nog meer enthousiaste vrijwilligers om samen met ons team iets te betekenen voor de gehandicapte medemens, bijvoorbeeld door ook een ZonnebloemMAATJE te worden. Via onze website vind je meer informatie www.zonnebloem.nl

 

Na de pauze konden we vragen stellen aan de burgemeester waardan ook druk gebruik van werd gemaakt. Onder het genot van een hapje en drankje zat de stemming er goed in, de burgemeester kwam tijd tekort om alles te beantwoorden.
Ook op vragen over zijn werkzaamheden en de betekenis van zijn ambtsketting ging hij uitvoerig in.

 

Marie-Carine Durville

06-81104648
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk