18 mei Theatermiddag

Zonnebloem afdeling

Nu het Nationaal Bureau – Breda geen theatertournee meer organiseert heeft de Regio Strabrecht dit op zich genomen. Het resultaat, een fantastische middag voor 26 gasten.

Op 18 mei zijn wij met 26 gasten en 11 vrijwilligers naar De Smeltkroes in Maarheeze gegaan. 

Daar werd een middag georganiseerd vol met gezellige muziek en entertainment onder de naam “Muzikaal Brabant“.

Hieraan werkten mee: het duo “Side by Side”, Tonny Wijnands en Berry Knapen.

Door “Side by Side” werden de gasten naar binnen gezongen, waardoor de sfeer er al helemaal in zat. Ook tijdens de pauze gaven zij hun zang talent ten gehore.

Bij het optreden (voor en na de pauze) van Tonny Wijnands ging soms het dak eraf. Hij bracht met gitaar en banjo de zaal aan het lachen en door de oudere liedjes uit de doos te halen en daar tussenin zijn grappen en grollen te vertellen werd het een mega festijn. Er werd volop meegedaan met zang en reacties op zijn uitingen.

Tussendoor trad ook Berry Knapen op als tonproater over zijn wasmachinezaak die hij met zijn broer runt. Ook hier werd soms niet alles droog gehouden.

Tijdens de pauze werd iedereen getrakteerd op een kopje koffie met lekkers.

N.a.v. de reacties na afloop van de voorstelling mag je concluderen dat dit een goed initiatief is geweest. Zowel gasten als vrijwilligers waren zeer tevreden en hebben volop genoten.

Ria Bossong Rochette

040-2862655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken