Jaarlijkse Zonnebloemdag

dsc0634jpg

Elk jaar in september wordt er voor de gasten van De Zonnebloem Geldrop een speciale Zonnebloemdag georganiseerd.

Jaarlijkse Zonnebloemdag 15 september

De Zonnebloem, afdeling Geldrop

 

 

Elk jaar in september wordt er voor de gasten van De Zonnebloem Geldrop een speciale Zonnebloemdag georganiseerd. Een dag, dit jaar op 15 september, een cadeau ook van alle Geldroppenaren die de Zonnebloem steunen door hun bijdrage tijdens de Mei'se Mert en het kopen van Zonnebloemloten.

 

Zoals gebruikelijk werden de gasten met koffie en -dit jaar- Zesgehuchtense koek, welkom geheten, waarna pastoor Van der Maazen een lezing hield met als onderwerp het Zonnebloemthema van dit jaar 'Voor elkaar', opgeluisterd door een lied en gedicht van een van de vrijwilligers.

Daarna genoten de gasten van een heerlijke lunch en kon er bijgepraat worden.

Het middagprogramma werd verzorgd door de Gemertse groep ' Un Bietje Brabants'. Met hun vrolijke en voor allen bekende liedjes, die tot meezingen aanzetten werden de 85 gasten vermaakt.

20 Enthousiaste en toegewijde vrijwillgers maakten deze dag mogelijk.

Het zou fijn zijn, als deze groep versterkt kon worden door nieuwe vrijwilligers; ze zijn zeer welkom, er wordt fijn samengewerkt en dankbaarheid is hun deel van onze gasten, die door een lichamelijke beperking in een isolement dreigen te raken.

De gasten die deze dag niet aanwezig konden zijn, werden niet vergeten, zij kregen een kleine attentie thuis bezorgd.

Ria Bossong Rochette

040-2862655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken