Kerstactie

Gelukkig veel lachende gezichten Samen met sponsoren en onze vrijwilligers hebben we onze gasten weer kunnen verrassen!!

Gelukkig veel lachende gezichten

Wat kun je anders als Zonnebloem, dan aankloppen bij onze gasten met een leuke verrassing om de sleur van alle dag te doorbreken. Nu staan de feestdagen voor de deur waar normaal gesproken iedereen het druk heeft met het aankleden van het huis, en na te denken wat men met de kerst gaat doen. Wie nodigen we uit, tja dat weten we, nu Mark Rutten ons heeft toegesproken. Vaak nodigen de kinderen Oma en/of Opa uit om samen van een gezellige kerst genieten. Maar vele hebben het moeilijk om keuzes te maken wat wel en niet te doen. Let wel je kunt ook nog een derde kerstdag plannen om gezellig met elkaar te vertoeven en spelletjes te spelen of te sjoelen!! Maar zeker rekening houden met, dat ondanks alle goede bedoelingen van iedereen er toch mensen eenzaam zijn. Laten we vooral daar extra aandacht aan besteden, dat is wat wij als zonnebloem willen bereiken met onze kerstactie!

Om deze sombere vooruitzichten enigszins te verzachten heeft de Zonnebloem Geldrop samen met Godfried de Vocht en Groenrijk twee ondernemers, en  Vincentiusvereniging en Lions Club Geldrop het mogelijk gemaakt weer met een leuke verrassing naar de gasten toe te kunnen gaan. Wij zijn  op zaterdag 19 december met een aantal Zonnebloemvrijwilligers met een kerststol en kerstster naar onze gasten gegaan. De gezichten op de foto’s zeggen meer dan genoeg, echt fijn dat we met elkaar een flink aantal mensen hebben kunnen verrassen.

Wij willen graag onze sponsoren bedanken voor enorme bijdragen, maar zeken ook de vrijwilligers die het rond gebracht hebben. Ook het Middenstandsbelangen die de nodige aandacht aan ons Zonnebloem heeft besteed. Ook zou wethouder P. Looijmans onze actie geopend hebben, maar dat mocht niet doorgaan. In elk geval bedankt dat u deze actie ondersteunt.

 

Ria Bossong Rochette

040-2862655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken