Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een gezellige middag in de Linge,

13 november 2019 van 14:00 - 16:00 uur

Het Westfries Collectief neemt u mee naar haast vervlogen tijden van de legendarische conferencier Kees Stet.

Zonnebloem Haarlem Noord nodigt u van harte uit voor een gezellige middag in de Linge.    Het Westfries Collectief neemt u mee naar haast vervlogen tijden van de legendarische conferencier Kees Stet.

U wordt ontvangen met koffie en wat lekkers en in de pauze getrakteerd op een drankje.

Datum:         Woensdag 13 november 2019

            Tijdstip:        14.00 – 16.00 uur (zaaltje is 13.30 uur geopend)

            Kosten:         10 euro per persoon

            Locatie:        Linge 1 Haarlem Noord

 

Zonnebloem Haarlem Noord vraagt u zelf vervoer te regelen om aan deze activiteit deel te kunnen nemen. Komt u naar de gezellige middag? Geef dit dan door aan uw bezoekvrijwilliger. Deze reserveert een plekje voor u.

U kunt als gast het bedrag overmaken op: NL31 RABO 0389448095

t.n.v. Zonnebloem Haarlem Noord, o.v.v. Westfries Collectief

Of contant aan uw bezoekvrijwilliger.

 

Voor vragen, of afmeldingen kan gebeld worden met Greta van de Velde: 0640298471 of Leo van der Poel: 023-5382297

het was een zeer geslaagde middag 

 

Graag tot ziens!

Elly Meijaard

06-53789565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk