Wat we u graag vertellen...

Zonnebloem afdelingsnieuws

Onze afdeling bestaat uit bijna dertig vrijwilligers en tachtig gasten met een lichamelijke beperking van stok tot rolstoel. Om aan te willen sluiten bij onze afdeling hoeft u geen lidmaatschap te betalen. U bent echter vrij om onze afdeling een donatie te schenken. Hiervoor zijn speciale formulieren.

Wat heeft afdeling Haarlem Noord te bieden:

bezoekwerk
activiteiten
uitstapjes

Bezoekwerk:
Als gast van de zonnebloem Haarlem Noord wordt u gekoppeld aan een vrijwilliger. Samen met deze vrijwilliger maakt u afspraken over wanneer u het prettig vind een bezoek van hem/haar te ontvangen. U kunt ook afspraken maken om samen eens ergens naartoe te gaan.

Activiteiten:
Als gast van de zonnebloem kunt u zich opgeven om deel te nemen aan de verschillende activiteiten die afdeling Haarlem Noord organiseert. Middels een uitnodiging wordt u als gast op de hoogte gebracht van de komende activiteit. Tevens zijn de activiteiten te zien op:

www.facebook.com/zonnebloemhaarlemnoord
www.zonnebloem.nl/haarlem-noord  

Uitstapjes:
Afdeling Haarlem Noord organiseert een paar keer per jaar een uitstapje. Dat kan variëren van een rondvaart tot een uitstap met de bus.

Als gast van de zonnebloem kunt u zelf aangeven of u behoefte heeft aan bezoekwerk en tevens wilt deelnemen aan de diverse activiteiten, of dat u kiest om geen bezoekwerk te ontvangen, maar wel graag deel wilt nemen aan de activiteiten. 

Mocht u interesse hebben om zich in te schrijven bij onze afdeling, neemt dan contact op met ondergetekende. Er volgt dan een intakegesprek.

Meedoen met de Zonnebloem is mogelijk voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke handicap.
 
Met vriendelijke groet.
Linda Kroon
lcmkroon@hotmail.com
Zonnebloem Haarlem Noord-bezoekwerk

Greta Jagtman

06-40298471
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk