Museum bezoek...

Zonnebloem afdelingsnieuws

Beste gast van zonnebloem Haarlem Noord,

Vier het leven nodigt u uit voor een bijzondere middag in Het Frans Hals Museum in Haarlem. Daar wordt u op vrijdag 17 april OF vrijdag 24 april om 15.00 uur welkom voor een rondleiding door Michiel Kersten en Emmelie de Mol van Oterloo van Artetcetera. Halverwege de rondleiding is er een pauze voor een kopje koffie of thee met iets lekkers in het museumcafé.

Het Frans Hals Museum is thuis in de Gouden Eeuw, de eeuw van Frans Hals, Jan Steen en Jacob van Ruisdael. We wandelen langs de hoogtepunten van het museum: niet alleen de schutterstukken van Frans Hals, maar ook de Jan de Bray en Cornelis Versprock. Wij bekijken de schitterende stillevens van Pieter Claesz en verbazen ons over de vrolijke wereld die Jan Miense Molenaar schilderde. Een middag terug in de tijd, dat is het Haarlemse Frans Hals Museum.

De kosten voor dit bijzondere uitje zijn 22,50 euro inclusief koffie of thee met gebak, entree museum, een rondleiding van een uur, vervoer en begeleiding. U wordt de hele middag heerlijk in de watten gelegd.

U wordt opgehaald en begeleid door een gastheer/gastvrouw, die er graag een prachtige dag met u van maakt. Geef via bijgevoegd reserveringsformulier aan op welke datum u graag mee wilt. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan! Wij kijken er naar uit om op 17 of 24 april samen met u te genieten!

Aanmelden bij uw bezoekvrijwilliger afdeling Haarlem Noord.

Graag tot ziens!
Vier het leven

 

Greta Jagtman

06-40298471
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk