Zonnebloem auto in Haarlem!

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem auto biedt bewegingsvrijheid voor gebruikers
van een rolstoel of scootmobiel. Zij kunnen met de aangepaste rolstoelhuurauto een dagje erop uit. Bijvoorbeeld naar familie of vrienden of een dagje naar een pretpark.

De auto is te huur voor € 40,- per dag. Dit is inclusief 100 kilometer en exclusief brandstof. Wilt u meer rijden dan 100 kilometer, dan betaalt u voor elke extra kilometer € 0,20 ct.

U krijgt de auto volgetankt mee en u levert de auto weer volgetankt in. Inmiddels zijn er meer dan 30 zonnebloemauto’s, verdeeld over Nederland. De Zonnebloem breidt het aantal auto’s de komende
jaren uit.

Zeer verheugd kunnen we u melden dat er nu ook een Zonnebloemauto gehuurd kan worden in Haarlem. De auto staat bij Zorggroep Reinalda aan de Leonard Springerlaan 1 en is inmiddels officieel onthult.

Deze auto is extra speciaal, omdat de auto mede mogelijk is gemaakt door donateurs uit Haarlem.

Om de Zonnebloemauto te kunnen huren, moet iemand die gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel een Zonnebloemautopas aanvragen.

Reserveren
Met het pasnummer kun je de Zonnebloemauto eenvoudig reserveren bij Welzorg. Online reserveren is mogelijk via zonnebloem.nl/zonnebloemauto (je linkt dan door naar de Welzorg
website) of telefonisch 088- 00 16 717.

Voor meer informatie over de Zonnebloemauto, zie zonnebloem.nl/zonnebloemauto

Greta Jagtman

06-40298471
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk