De Zonnebloem laat weer van zich horen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Van 22 januari t/m 4 februari a.s. laat de Zonnebloem weer van zich horen op TV, radio en online. Zo werken we aan onze naamsbekendheid en laten we aan het Nederlands publiek zien wat we doen en voor wie. Net als andere jaren hebben we weer zendtijd tegen charitatief tarief of zelfs daaronder ingekocht. Zo houden we de campagne betaalbaar.

Wellicht komen de commercials u bekend voor: deze zijn in 2014 en 2015 namelijk al eens eerder uitgezonden. Wel zijn de commercials voor televisie ingekort van 30 naar 20 seconden én is er een 10-secondevariant gemaakt die we later dit jaar gaan inzetten. Met deze kortere commercials kunnen we nog voordeliger inkopen én meer mensen bereiken. Ook zijn de voice-overs van zowel de tv-spotjes als die voor radio aangepast en opnieuw ingesproken. Herkent u de nieuwe stem?

STER
Onze tv-commercials kunt u zien op STER (NPO 1, 2 en 3), SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en alle regionale zenders. Te beluisteren is onze commercial op STER, regionale radiozenders en 100%NL. Online is de Zonnebloem vooral zichtbaar via Facebook. Van 22 januari t/m 4 februari a.s. is onze eerste campagne-periode. Dit jaar voeren we daarnaast campagne in de laatste twee weken van mei en augustus.

‘Comeback’
In vergelijking met de campagne die we de afgelopen twee jaar hebben gevoerd, leverde de campagne uit 2014 en 2015 betere resultaten op het gebied van naamsbekendheid en imago op. Vandaar de keuze voor deze ‘comeback’. Met de komst van een nieuw meerjarenplan én ons 70-jarig bestaan, geeft 2019 aanleiding om een geheel nieuwe campagne te ontwikkelen.

Onbekend maakt onbemind
Landelijk campagne voeren is voor onze vereniging van groot belang. Een goede naamsbekendheid en kennis over wat de Zonnebloem doet voor mensen met een lichamelijke beperking zijn voorwaarden voor het steunen van ons werk in geld of tijd. Want onbekend maakt onbemind

Commercials
Klik op onderstaande link om de commercials op YouTube te bekijken.

Greta Jagtman

06-40298471
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk