In het ZONnetje...

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vandaag in het ZONnetje vrijwilliger Cees van Zonnebloemafdeling Haarlem Noord.

Cees is al sinds 2002 bij het Zonnebloem vrijwilligerswerk betrokken als bezoekvrijwilliger. Daarnaast is Cees uw vaste leverancier van een hapje en een drankje tijdens de activiteiten in de Linge. 

Cees inventariseert, maakt het boodschappenlijstje, stapt op de fiets naar de super, haalt de sleutel van de Linge op bij de beheerder en opent ruim voor aanvang het gebouw zodat hij de koffie en thee alvast kan maken. 

Cees maakt de schaaltjes suiker, de kannetjes melk, legt de soesjes op een schaal en bereid alvast de blokjes kaas en plakjes worst voor de pauze. Wanneer de gasten genieten van de activiteit staat Cees in de keuken om de glaasje te vullen met advocaatje, zet de glazen klaar met sap en de blikjes om ook een biertje te kunnen serveren.

Drie hoeraatjes voor Cees...HOERA...HOERA...HOERA!!!

Wilt u ook vrijwilliger worden van onze afdeling? Neem dan contact op met Linda Kroon: 0648633033 of stuur een mail naar: lcmkroon@hotmail.com

Greta Jagtman

06-40298471
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk