Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Samen de mensen een beetje Zon brengen...

samen-de-mensen-een-beetje-zon-brengen-9b7a5e60-9613-4b0b-94a2-f77adb51540a

20 maart t/m 1 juni 2020

In plaats van activiteiten of bezoekwerk een belkring.

Beste vrijwilligers en gasten,

Vanwege het Corona virus hebben wij met elkaar besloten om een belkring te maken. De Co's zijn druk bezig om gasten en vrijwilligers te koppelen om zo een alternatief te bieden voor onze activiteiten en bezoekwerk. Als we allen een paar gasten bellen komen we er wel. In deze tijd vraagt het om saamhorigheid, warmte voor de mede mens. 

Hieronder wat tips,vragen en alternatieven. 

Vragen voor gasten tijdens het bellen. 

 

 

• Hoe gaat het?

• Wel gevoel heeft u bij alle maatregelen en berichtgeving?

• Heeft u een netwerkje om u heen?

o Welke personen?

o Welke organisaties?

• Wat kan de Zonnebloem betekenen?

o Regelmatig bellen

o Hulp bij boodschappen

Als er veel behoefte aan is, dan willen we contact zoeken met Triple ThreaT. TTT wil een boodschappenservice opzetten.

Mogen wij uw NAW + telefoon aan ze doorgeven?.

o Iets anders?

• Is er behoefte aan een telefooncirkel met andere gasten? Mogen wij uw gegevens doorgeven aan andere gasten. 

• Bent u bekend met de de volgende organisaties?

o Haarlem Effect/Dock   088-8555 195 (werkdagen: 11 tot 13)

o Rode Kruis   070-4455 888 (werkdagen: 9 tot 21)

o ANBO   0348 46666 (werkdagen: 10 tot 21)

o De luisterlijn Haarlem   0235471471 (24/7)

o TTT booschappenservice: info@triplethreat.nl

• Voor de vrijwilliger: Kijk voor tips eens op "mijn Zonnebloem" bij "Belbezoek en meer"

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk