Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Muziekmiddag met Erwin Fillee, Ciska Peters en Brass8.

Zonnebloem afdeling

In samenwerking met de Peacock Foundation organiseerde de afdeling Haarlem-Schalkwijk een zeer geslaagde muziekmiddag in de Groenmarktkerk te Haarlem.

Via het uitgebriede netwerk van onze afdeling kwamen wij in contact met de Peacock Foundation, die ons in de gelegenheid stelde om een muziekmiddag te organiseren waar de bekende zanger Erwin Fillee en de nog bekendere zangeres Ciska Peters belangeloos zouden komen optreden.

Via onze voorzitter kregen wij kosteloos de Groenmarktkerk aangeboden. Natuurlijk een unieke plek om zo'n optreden te organiseren. Gezien de grootte van de kerk een mooie kans om ook de andere Haarlemse afdelingen hiervoor uit te nodigen.

Alle georganiseer resulteerde er in dat de kerk op zondagmiddag 30 augustus 2015 gevuld was met 150 (!) gasten en een flink aantal vrijwilligers. Natuurlijk een mega-operatie voor de organisatie en zeker voor de BIOS die onze gasten keurig op tijd afleverde op de Nieuwe Groenmarkt.

Van 13:00 uur tot 15:30 uur hebben de gasten genoten van het optreden van de brassband Brass8, Erwin Fillee en natuurlijk als klapstuk Ciska Peters ! Tussen de optredens door kregen de gasten door de vrijwilligers kofie, thee, water, cake en een hartig hapje geserveerd.

Om 15:30 stond een hele rij BIOS-busjes weer klaar om de gasten naar huis te brengen, zodat rond 16:00 uur alle gasten weer onderweg naar huis waren.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag met alleen maar heel tevreden gasten én vrijwilligers.

Voor een foto-impressie klik op de link hieronder (wordt in de loop van de dag nog aangevuld).

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk