Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstmarkt Intratuin Cruquius met koffie en lunch 19 november 2015

Zonnebloem afdeling

Dit jaar voor de traditionele kerstmarkt niet naar Global Gardens, maar naar Intratuin in de Cruquius. Een prachtig tuincentrum met een grote kerstmarkt, een uitstekend restaurant en vrolijke mensen.

Sinterklaas is weer in het land, het is de warmste november tot nu toe sinds jaren en de Zonnebloem en de vrijwilligers gaan met hun gasten naar Intratuin Cruquius.

Er was zoveel animo voor dit uitje dat de organisatie besloten heeft er 2 groepen van te maken. Een prima idee en goed georganiseerd met dank ook aan de Intratuin medewerkers die ons zeer gastvrij ontvangen hebben.

Vrijwilligers stonden al om 9.15 uur op de stoep bij Intratuin nog voor de deuren open gingen.

Keurig op tijd kwamen de BIOS busjes de eerste groep van 15 gasten brengen. Nadat alle rollators en rolstoelen uitgeladen waren konden we meteen naar het restaurant, via de verkorte route, waar de warme koffie en heerlijke gevulde koeken al voor ons klaar stonden.

Na een welkomst woord van de voorzitter, de koffie en koek gingen de gasten om 10.30 uur de 

winkel in met de 11 vrijwilligers van deze dag.

Zelf ging ik met meneer en mevrouw de Vries de winkel in. Rustig overal kijken en alles bekijken want 

het was nog heerlijk rustig in de zaak.

Rond 11.30 uur kwam de 2e groep van 17 gasten binnen.

Tijdens een gezamenlijke lunch om 12.00 uur met tomatensoep, een broodje kroket en een drankje vertelde mevrouw de Vries de divers versierde kerstbomen toch wel het mooiste gevonden te hebben. Zelf ben ik benieuwd of er ooit een kunstboom komt in huize de Vries want daar verschillen de meningen nog over!

Rond 13.00 uur ging de eerste groep naar de uitgang waar de BIOS bussen weer klaar stonden om onze tevreden gasten weer naar huis te brengen.

De tweede groep kon nu de Kerstpracht gaan bewonderen. Een dame vond zoveel mooi en heeft bijna de hele winkel leeg gekocht. Gelukkig zat zij in de tweede groep en dus heeft iedereen toch alles kunnen zien!

Na het afrekenen van de aankopen was er om 14.30 uur nog koffie en koek voor deze groep en stonden de BIOS bussen weer netjes klaar om 15.15 uur.

Het was een heerlijke dag waarop iedereen genoten heeft. Jammer dat één chauffeur zijn lijst niet goed bekeken had waardoor hij in eerste instantie een mevrouw niet mee wilde nemen. Dit wierp een klein smetje op de verder fantastische dag.

Mijn complimenten gaan naar de BIOS chauffeurs, Intratuin, de organisatie en het enthousiasme van onze vrijwilligers!

Carla Mantoua

--> Klik voor de foto's op onderstaande link.

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk