Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Winkelen in winkelcentrum Schalkwijk

Zonnebloem afdeling

Op 11 november werden onze gasten ontvangen in Winkelcentrum Schalkwijk om met de vrijwilligers gezellig te gaan winkelen en te genieten van een heerlijke lunch.

Een aantal gasten werd als altijd thuis netjes opgehaald door de chauffeurs van de BIOS en een aantal kwam op eigen gelegenheid te voet of met de auto naar het Winkelcentrum Schalkwijk.

Daar was op het binnenplein tussen Blokker en V&D een gezellig terras ingericht waar werd begonnen met koffie/thee en iets lekkers.

Samen met de vrijwilligers, voor deze dag bestaande uit medewerkers van het Spaarne Gasthuis die hun teamuitje beschikbaar hadden gesteld aan De Zonnebloem, werd er een uurtje lekker geshopt.

Omstreeks 13:00 uur kwamen gasten en vrijwilligers weer bij elkaar op het terras om te genieten van een lekkere lunch. Deze lunch werd verzorgd door Bakker Vink en andere winkeliers uit het winkelcentrum en aangeboden door het Spaarne Gasthuis.

Na de lunch was er nog tijd voor een rondje winkelen, waarna iedereen met een goed gevoel de reis naar huis weer ondernam.

Het bestuur van De Zonnebloem afdeling Haarlem-Schalkwijk bedankt de medewerkers van het Spaarne Gasthuis voor hun enthousiaste medewerking aan deze dag. Onze gasten hebben dit heel erg op prijs gesteld !!

Een foto-impressie van deze dag door Jean-Pierre Huijbregts vindt u door op onderstaande link te klikken.

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk