Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstmiddag in de Ringvaart

Zonnebloem afdeling

Voor het derde jaar op rij organiseerde de afdeling Haarlem-Schalkwijk een gezellige kerstmiddag met lunch en entertainment. Deze keer in Wijkcentrum De Ringvaart.

Deze middag hebben wij weer onze traditionele kerstmiddag gehouden in Wijkcentrum De Ringvaart aan de Floris van Adrichemlaan in Schalkwijk.

De kerstlunch werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door de JUMBO supermarkt Engelenburg in Schalkwijk die ons voor een substantieel bedrag heeft gesponsord in de vorm van een flinke hoeveelheid levensmiddeln.

Onze gasten waren lovend over het eten en zeker de tomatensoep viel bijzonder in de smaak. Daar zorgt onze keukenploeg altijd heel goed voor.

Dit jaar hadden wij geen koor tot onze beschikking maar de entertainer/zanger Jos Swart die met ons kerstliedjes gezongen heeft. Hij had zelf ook andere meezingertjes in het Engels maar dat verstaat niet iedereen.

Een van de gasten, mevr. A.J. van Veen, vierde bij ons haar 84e verjaardag. Zij nipte vrolijk aan haar advocaatje met slagroom, terwijl de hele zaal haar toezong met een "Lang zal ze leven !".

Ook onze nestor Mevr. Koot met de zéér respectabele leeftijd van 104 jaar (!) was weer van de partij.                                                                 

Dit was alweer het derde kerstevenement dat onze afdeling dit jaar heeft georganiseerd en, ondanks een paar gasten die wegens ziekte helaas niet aanwezig konden zijn, allemaal met succes zijn verlopen. En dat zeker ook door een goede samenwerking met de BIOS-groep voor het vervoer.

Voor foto's kunt u weer klikken op onderstaande link :

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk