Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstshoppen Intratuin

Zonnebloem afdeling

Een geslaagd -last minute- uitje.

Het was kortdag, maar Marja en Tessa hebben het voor elkaar gebokst. 

Een zeer geslaagde dag. Het druilerige weer was geen belemmering voor de gasten en vrijwilligers. Er waren onder de vrijwilligers een aantal nieuwe gezichten dank dames voor jullie inzet. Eenmaal binnen in de Intratuin Heemstede was de sfeer warm en gezellig. Na een heerlijk kopje koffie met stevige koek, deden de gasten hun kerst aankopen, op onder andere de fraai gedecoreerde kerstafdeling. Bij de nostaligische kersthuisjes was het een feest der herkenning. Her en der werden er verhalen van vroeger gedeeld door onze gasten. 

Een heerlijke lunch verzorgd door de dames van de Intratuin, en ook hier werd zichtbaar van genoten. 

Al met al een heerlijke dag voor zowel de gasten als de vrijwilligers!

Onze dank gaat uit naar de Intratuin Heemstede, en de Regiorijder. 

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk