Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Winterparade

Zonnebloem afdeling

SPECIALE EDITIE WINTERPARADE OP 4 JANUARI BRENGT HAARLEMMERS BIJ ELKAAR. Met dank aan Mobile Arts, Jaar van de Ontmoeting, de Protestantse Kerk en Resto VanHarte

Mobile ArtsJaar van de Ontmoeting, de Protestantse Kerk en Resto VanHarte nodigen Haarlemmers van verschillende achtergronden uit voor een bijzondere avond in de Grote of St. Bavokerk waarbij zij met elkaar een gedenkwaardige avond meemaken. De WinterParade strijkt dit jaar drie dagen neer in het hart van Haarlem in de Grote of St. Bavokerk. De kerk is al eeuwenlang een plek van ontmoeting en verwondering. Op de eerste dag van de Winterparade, donderdag 4 januari 2018, is de WinterParade geen gewone WinterParade maar een bijzondere editie als publieke afsluiting van het Jaar van de Ontmoeting. Deze avond is voor een bont gezelschap van Haarlemmers, die elkaar ontmoeten terwijl acteurs, dansers, muzikanten, koks en serveersters zorgen voor theater, muziek en eten.

 

Ontmoeten betekent uitwisselen, andere culturen leren kennen en dat is precies wat de WinterParade te bieden heeft met haar zeer gevarieerde programma. Samen eten verbindt en wie weet dit beter dan Resto VanHarte. Samen met lokale partijen verzorgen zij een feestelijk diner door Haarlemmers gekookt voor alle 500 gasten aan Tafel. Resto VanHarte streeft een samenleving na waar iedereen erbij hoort. Dat klinkt als muziek in de oren van de Protestantse Kerk die in de Bavo huist. Beiden bieden al sinds jaar en dag een plek voor ontmoeting in Haarlem. Zo ook op 4 januari 2018.

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk