Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomerpicknick

20180810164552jpg

Een mooie locatie volkstuinenvereniging Poelpoldervreugde, lunch verzorgt door Jumbo Schalkwijk, lekkere snack van halal slager NH palace en House opa die een dansje komt doen. Belofte een mooie dag.

Een mooie dag werd het zeker, helaas liet het zonnige zomer weer ons af en toe in de steek maar dat drukte de pret zeker niet. 

De vrijwilligers en de mensen van Poelpoldervreugde hadden alles in gereedheid gebracht voor de gasten arriveerde. Een prachte plek voor een zomerse picknick, mooi aangeharkte tuinen, een vrolijk versiert pad en een gezellig clubhuis.

Bij binnenkomst ontvingen de gasten een kopje koffie na een welkomswoordje van gastvrouw Marja van Osch werd de soep en lunch geserveerd. Het plan was om na de lucnh een wandeling te maken over het nieuwe complex maar dat stonden de weer goden niet toe, dus werd het een gezellig spelletje binnen.

Een lekker glaasje advocaat en we maakte ons op voot de bingo. Wederom had Yvonne Branttinga haar best gedaan op de kado's, een enorme goed gevulde mand was dan ook een graag geziene hoofdprijs. 

Na de bingo knapte het weer wat op en verplaatste we ons naar buiten. Daar werden de gasten getrakteerd op een heerlijk sateetje en een gast optreden van ons eigen House opa Johan. Het Haarlems dagblad kwam polshoogte nemen en heeft de dag beloont met een mooi stukje in de krant.

Na nog een drankje, dansje en hapje werden onze gasten weer opgehaald door de regio rijder. 

Een wel heel geslaagde dag. 

Wederom dank aan alle vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

Carla, Erna, Rita, Maiisa, Jan, Marja, Yvonne, Svetlana, Frank, Erna.

En dank aan de Jumbo, Poelpoldervreugde, NHpalace, RegioRijder, Haarlems dagblad

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk